ΜΕΝΟΥ

Μεταμόσχευση μαλλιών

Επικοινωνήστε με τη Derma Hair Clinic

Ο Δρ. Καραλέξης απαντάει ο ίδιος ως ειδικός σε ερωτήματα που αφορούν στη μεταμόσχευση μαλλιών ή σε άλλες θεραπείες.

Η επικοινωνία μαζί μας γίνεται με πολλούς τρόπους. Επιλέξτε τον καλύτερο για εσάς. Ευχαριστούμε για την παραμονή στον παρόντα ιστότοπο και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στη DERMA HAIR CLINIC για μία δωρεάν ενημέρωση δια ζώσης.

Fractional Laser

Σχετικές Υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας

Το Fractional Laser βοηθάει στην ανανέωση και τη σύσφιξη του προσώπου. Λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες, βελτιώνει τις ουλές της ακμής και τα σημάδια, εξαφανίζει τις πανάδες με αποτέλεσμα την επαναφορά της νεανικής λάμψης. Βασίζεται στην εξάχνωση των στοιβάδων του δέρματος με σκοπό την αναδόμηση του. Δρώντας στους ινοβλάστες οδηγεί στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την ανάπλαση και την αναζωογόνηση του προσώπου.

Είναι ασφαλές και εγκεκριμένο από τον FDA. Αποτελεί ιδανική θεραπεία για άτομα που αποφεύγουν τις χειρουργικές επεμβάσεις, αφού χαρίζει εκπληκτικά αποτελέσματα γρήγορα και ανώδυνα. 

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται; 

Το fractional laser εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στην περιοχή γύρω από τα μάτια, στο λαιμό και στο ντεκολτέ. Ενδείκνυται για:

  • Ανάπλαση και σύσφιξη του προσώπου
  • Λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών 
  • Φωτογήρανση
  • Ραγάδες
  • Πανάδες-Κηλίδες
  • Σημάδια ακμής
  • Ουλές

 

Είναι επώδυνη διαδικασία;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας υπάρχει μία μικρή ενόχληση, η οποία μπορεί να μειωθεί αισθητά με τη χρήση αναισθητικής κρέμας. Μετά τη θεραπεία η ενόχληση υποχωρεί. Το fractional laser είναι μία σχετικά ανώδυνη διαδικασία που προσφέρει ανάπλαση και αναζωογόνηση γρήγορα και αποτελεσματικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται εξατομικευμένα σύμφωνα με τις ανάγκες και τον τύπο του δέρματος. Ο  αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Συνήθως, απαιτούνται 3-4 συνεδρίες με διάστημα ενός μήνα μεταξύ τους. Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό, σφριγηλό και λείο. 

Μετά τη θεραπεία

Αμέσως μετά τη θεραπεία παρατηρείται ερυθρότητα στην περιοχή, η οποία υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Την επόμενη ημέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί make up και ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες. Η χρήση αντηλιακής κρέμα είναι υποχρεωτική για τις επόμενες ημέρες, αυτός είναι μάλιστα και ο λόγος που αποφεύγεται η χρήση του laser κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr