ΜΕΝΟΥ

Μεταμόσχευση μαλλιών

Επικοινωνήστε με τη Derma Hair Clinic

Ο Δρ. Καραλέξης απαντάει ο ίδιος ως ειδικός σε ερωτήματα που αφορούν στη μεταμόσχευση μαλλιών ή σε άλλες θεραπείες.

Η επικοινωνία μαζί μας γίνεται με πολλούς τρόπους. Επιλέξτε τον καλύτερο για εσάς. Ευχαριστούμε για την παραμονή στον παρόντα ιστότοπο και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στη DERMA HAIR CLINIC για μία δωρεάν ενημέρωση δια ζώσης.

HIFU – HIGH INTENSITY FOCUSED ULTRASOUND

Σχετικές Υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας

Τι είναι το HIFU;

Η θεραπεία Hifu είναι μία μη επεμβατική μέθοδος που προσφέρει σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος. Αποτελεί μία ασφαλή μέθοδο αφού είναι πιστοποιημένη από τον FDA.  Δρα από μέσα προς τα έξω στα τρία επίπεδα της επιδερμίδας χαρίζοντας αποτελέσματα εφάμιλλα του lifting, αλλά αναίμακτα. Συγκεκριμένα, θερμαίνει και διεγείρει του ιστούς του δέρματος με κύματα υπερήχων υψηλής έντασης με σκοπό την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Με τον τρόπο το δέρμα ανορθώνεται, τονώνεται και λειαίνει.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Το Hifu εφαρμόζεται στην περιοχή των ματιών, του μετώπου, των παρειών και γενικότερα σε όλο το πρόσωπο ώστε να επαναφέρει το οβάλ του σχήμα. Επίσης, είναι ιδανικό για την βελτίωση του δέρματος στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ. Τέλος, μπορεί να εφαρμοστεί για τη σύσφιξη των μηρών, των γλουτών, των προσαγωγών, της κοιλιάς και των χεριών.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται;

Η συγκεκριμένη θεραπεία απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες ανεξαρτήτου ηλικίας. Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος είτε για σύσφιξη και ανόρθωση, είτε για τη διατήρηση της σφριγηλότητας σε νεαρές ηλικίες. 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Συνήθως, μία συνεδρία είναι αρκετή για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, ο δερματολόγος είναι εκείνος που θα αποφασίσει εάν χρειάζονται επαναληπτικές συνεδρίες. Αυτό εξαρτάται κυρίως από την έκταση του προβλήματος. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με διάστημα 30-40 ημερών μεταξύ τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα του Hifu είναι ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία όμως ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τις επαναληπτικές. Η βελτίωση είναι συνεχής ακόμα και 3-6 μήνες μετά τη θεραπεία. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου ένα χρόνο.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας Hifu;

  • Λείανση ρυτίδων
  • Σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος
  • Παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Αναζωογόνηση και βελτίωση της όψης του δέρματος
  • Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι
  • Απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και μη επεμβατική μέθοδος
  • Δεν απαιτείται αποθεραπεία
  • Άμεσα αποτελέσματα με μία συνεδρία

 

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr