ΜΕΝΟΥ

Μεταμόσχευση μαλλιών

Επικοινωνήστε με τη Derma Hair Clinic

Ο Δρ. Καραλέξης απαντάει ο ίδιος ως ειδικός σε ερωτήματα που αφορούν στη μεταμόσχευση μαλλιών ή σε άλλες θεραπείες.

Η επικοινωνία μαζί μας γίνεται με πολλούς τρόπους. Επιλέξτε τον καλύτερο για εσάς. Ευχαριστούμε για την παραμονή στον παρόντα ιστότοπο και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στη DERMA HAIR CLINIC για μία δωρεάν ενημέρωση δια ζώσης.

ΒΟΤΟΧ

Σχετικές Υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας

Τοξίνη για την αντιμετώπιση των ρυτίδων

Οι καθημερινές συσπάσεις των μυών εξαιτίας των έντονων εκφράσεων του προσώπου δημιουργούν βαθιές ρυτίδες στο δέρμα. Η τοξίνη δρα ενάντια των ρυτίδων έκφρασης. Ουσιαστικά, μπλοκάρει τη νευρική διέγερση των μυών και τους προκαλεί τοπική χαλάρωση. Αυτό οδηγεί στην αποκατάσταση των ρυτίδων του προσώπου. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως η τοξίνη δεν λειαίνει μόνο τις ρυτίδες, αλλά προλαμβάνει και τη δημιουργία νέων. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί μερικά μόλις λεπτά. Ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

 

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται η τοξίνη;

Η τοξίνη χρησιμοποιείται για να λειάνει τις ρυτίδες:

  • Στις γωνίες των ματιών (πόδι της χήνας)
  • Στην περιοχή ανάμεσα στα βλέφαρα 
  • Στις ρυτιδώσεις του λαιμού
  • Στις οριζόντιες γραμμές του μετώπου

Τοποθετείται μικρή ποσότητα τοξίνης σε ορισμένους από τους μύες με σκοπό την χαλάρωση τους. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από περίπου μία εβδομάδα και απαιτείται επανάληψη κάθε 6 μήνες.

 

Ποιες είναι οι παρενέργειες της τοξίνης;

Η τοξίνη δεν έχει παρενέργειες, ωστόσο μπορεί να δημιουργήσει μικρή μελανιά στην περιοχή, η οποία θα υποχωρήσει μέσα σε λίγες ημέρες. Η κάλυψη της μπορεί να γίνει πολύ εύκολα με τη χρήση μέικ-απ. Σε κάθε περίπτωση η θεραπεία της τοξίνης θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο από έμπειρο δερματολόγο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr