ΜΕΝΟΥ

Μεταμόσχευση μαλλιών

Επικοινωνήστε με τη Derma Hair Clinic

Ο Δρ. Καραλέξης απαντάει ο ίδιος ως ειδικός σε ερωτήματα που αφορούν στη μεταμόσχευση μαλλιών ή σε άλλες θεραπείες.

Η επικοινωνία μαζί μας γίνεται με πολλούς τρόπους. Επιλέξτε τον καλύτερο για εσάς. Ευχαριστούμε για την παραμονή στον παρόντα ιστότοπο και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στη DERMA HAIR CLINIC για μία δωρεάν ενημέρωση δια ζώσης.

Υαλουρονικό οξύ / Ρυτίδες

Σχετικές Υπηρεσίες

Φόρμα Επικοινωνίας

Το υαλουρονικό οξύ και τα Fillers έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα κατά των ρυτίδων. Η ένεση botulinum toxin δίνει τη λύση για την αποκατάσταση των ρυτίδων και των αυλακώσεων του προσώπου.

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι συστατικό της επιδερμίδας μας που προσφέρει ενυδάτωση, σφριγηλότατα, όγκο και ελαστικότητα στο δέρμα.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και σε περίπτωση ευαισθησίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναισθητική κρέμα μερικά λεπτά πριν από τη θεραπεία.

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για τη διόρθωση των ρυτίδων στις παρειές, στο στόμα, στο λαιμό, στα χείλη, στη μύτη, στο πηγούνι και τα ζυγωματικά. Λειαίνει τις ρυτίδες και βελτιώνει το οβάλ περίγραμμα του προσώπου.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή και ασφαλή και διαρκούν περίπου ένα χρόνο, ενώ οι παρενέργειες είναι μηδαμινές. Δεν απαιτείται αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες. Ωστόσο, σε περίπτωση δημιουργίας μελανιάς μπορεί να εφαρμοστεί make up για την κάλυψη της. 

Πριν από τη θεραπεία θα πρέπει να αποφεύγεται η κατανάλωση αλκοόλ και η λήψη αντιπηκτικών σκευασμάτων. Μετά τη θεραπεία προτείνεται η αποφυγή έντονων εκφράσεων του προσώπου, το δάγκωμα των χειλών, η έκθεση στον ήλιο αν υπάρχουν μελανιές και το μασάζ στις περιοχές όπου έχει γίνει έγχυση του προϊόντος. 

Μάθετε περισσότερα στο https://www.karalexis.gr/rytides-acid-υαλουρονικο/

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να
δούμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr