ΜΕΝΟΥ

Μεταμόσχευση μαλλιών

Επικοινωνήστε με τη Derma Hair Clinic

Ο Δρ. Καραλέξης απαντάει ο ίδιος ως ειδικός σε ερωτήματα που αφορούν στη μεταμόσχευση μαλλιών ή σε άλλες θεραπείες.

Η επικοινωνία μαζί μας γίνεται με πολλούς τρόπους. Επιλέξτε τον καλύτερο για εσάς. Ευχαριστούμε για την παραμονή στον παρόντα ιστότοπο και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στη DERMA HAIR CLINIC για μία δωρεάν ενημέρωση δια ζώσης.

Ομιλία του Dr. Καραλέξη στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» στα πλαίσια του συνεδρίου της Δερματοχειρουργικής εταιρείας

Κοινοποίηση

Καίρια ήταν η συμμετοχή της Derma Hair Clinic στο Συνέδριο Μεταμόσχευσης Μαλλιών και Φρυδιών, με πολύ καινοτόμες προτάσεις και εφαρμογές μεταμόσχευσης.

Το επιτυχημένο συνέδριο της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρίας πραγματοποιήθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο της Αθήνας στις 9-10 Απριλίου. Το θέμα του συνεδρίου αφορούσε την Περιοφθαλμική χώρα και την αποκατάστασή της. Ο Δερματολόγος Δρ. Καραλέξης, Διευθυντής της Δερματολογικής κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου, ανέλυσε την τεχνική της μεταμόσχευσης φρυδιών και βλεφαρίδων, η οποία καταχειροκροτήθηκε για την πρωτοπορία της. Πλήθος καταρτισμένων Δερματολόγων από όλη την Ελλάδα τίμησαν το Συνέδριο με την παρουσία τους.

Εν συνεχεία, παρουσιάστηκαν χιλιάδες περιστατικά αραίωσης στην περιοχή των φρυδιών και των βλεφαρίδων, καθώς και αποτελέσματα από την πλήρη βελτίωσής τους με την τεχνική Power FUE, η οποία αποτελεί την πιο σύγχρονη τεχνική που εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή διεθνώς.

Τα ερωτήματα για τη μεταμόσχευση μαλλιών, φρυδιών και βλεφαρίδων ήταν αμέτρητα.

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr