ΜΕΝΟΥ

Μεταμόσχευση μαλλιών

Επικοινωνήστε με τη Derma Hair Clinic

Ο Δρ. Καραλέξης απαντάει ο ίδιος ως ειδικός σε ερωτήματα που αφορούν στη μεταμόσχευση μαλλιών ή σε άλλες θεραπείες.

Η επικοινωνία μαζί μας γίνεται με πολλούς τρόπους. Επιλέξτε τον καλύτερο για εσάς. Ευχαριστούμε για την παραμονή στον παρόντα ιστότοπο και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στη DERMA HAIR CLINIC για μία δωρεάν ενημέρωση δια ζώσης.

Bio Nutri Shape: Ομιλητής στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής

Κοινοποίηση

Ομιλητής στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser.
Το φετινό συνέδριο της Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής, 16-18 Ιανουαρίου 2020! Η Derma Hair Clinic έδωσε το παρόν, όπως κάθε φορά στα μεγάλα Συνέδρια.

Ο Δρ. Απόστολος Καραλέξης ήταν Ομιλητής με θέμα το Bio Nutri Shape.
Το Bio Nutri Shape είναι μια ιατρική μέθοδος που στοχεύει στην βίο-ανανέωση του δέρματος.
Αυτή η ιατρική μέθοδος επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό Μεσοθεραπείας, για τη σύσφιξη και την ενυδάτωση του δέρματος, με Volume Υαλουρονικού Οξέος για την υποστήριξη και την ανόρθωση του δέρματος.
Το συνέδριο όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ήταν Αξιόλογο με συμμετοχή εκλεκτών ομιλητών από Όλο τον Κόσμο!

Ο Δρ. Απόστολος Καραλέξης διακεκριμένος Δερματολόγος, στρατιωτικός γιατρός, με εμπειρία άνω των 20 χρόνων στον τομέα της δερματολογίας και δερματοχειρουργικής και μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στη μεταμόσχευση μαλλιών, μας ενημερώνει για τη διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο Power Fue, τα πλεονεκτήματα έναντι παλαιότερων τεχνικών και τι πρέπει να προσέξουμε. Η κλινική Derma Hair Clinic της οποίας είναι επιστημονικός διευθυντής, έχει βραβευτεί με διεθνή διάκριση στον Ιατρικό Τουρισμό για το 2017 και το 2018 από τον Οργανισμό Whatclinic.com.

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr