Λίγα λόγια για την Derma Hair Clinic

O Δερματολόγος Dr Καραλέξης καθώς και η Dr Παπαθανάση μεταξύ άλλων διευθύνουν πολύ αξιόλογες κλινικές και προσφέρουν με το επιστημονικό προσωπικό τις υπηρεσίες τους για 20 συναπτά έτη. Εκείνο που τους κάνει να ξεχωρίzουν και να χαίρουν της εμπιστοσύνης σας είναι η υπομονή και ο απαράμιλλος ζήλος για το λειτούργημα, που αγαπούν να υπηρετούν.


Ο καταρτισμένος Δερματολόγος Δρ. Απόστολος Καραλέξης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα της Στρατιωτικής Ιατρικής.

Μετά τις σπουδές του, εκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» ακολουθώντας την ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας.

Αφού υπηρέτησε για δύο έτη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, μετεκπαιδεύτηκε στη Δερματοχειρουργική στην Ελλάδα στο Νοσοκομείο ¨Συγγρός¨. Στη συνέχεια μετέβηκε στις ΗΠΑ στο Tulane University, New Orleans, Louisiana, όπου και εκπαιδεύτηκε στη Δερματολογία και στη Δερματοχειρουργική.

Σήμερα, διατελεί Διευθυντής της Δερματολογικής κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και είναι ενεργό μέλος σε δερματολογικά συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, ως ομιλητής και σύνεδρος.

Περισσότερα

Dr Καραλέξης Απόστολος Δερματολόγος και Δερματοχειρουργός.
Dr Καραλέξης Απόστολος Δερματολόγος και Δερματοχειρουργός

 


 

Η Κωνσταντίνα Παπαθανάση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εκπληρώσει με επιτυχία την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Περιφερειακό Ιατρείο Ασωπίας Βοιωτίας και στο Χειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Θηβών, όπου και παρέμεινε 2 χρόνια.

Η ειδίκευσή της αφορά στον τομέα της Παθολογίας που πραγματοποιήθηκε στο Γεν. Νομαρχιακό Νοσοκομείο Θηβών. Η ειδικότητα της στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο "Ανδρέας Συγγρός". Στο εξειδικευμένο αυτό δερματολογικό κέντρο παρέμεινε ως ειδικευόμενη δερματολόγος για το διάστημα 1997 έως 2000.

Πραγματοποίησε ειδική εκπαίδευση στη Χειρουργική στο Γιοχάνεσμπουτγκ της Ν.Αφρικής το 2001, ενώ το 2003 μετεκπαιδεύθηκε στις ΗΠΑ, στο Tulane University Νέας Ορλεάνης, πάνω στην δερματολογία και στην δερματοχειρουργική.

Το 2000 αναγνωρίστηκε ως επίσημο μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας, καθώς και της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας.

Ενημερώνεται και επιμορφώνεται συνεχώς σχετικά με τις νέες μεθόδους και τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην ειδικότητά της. Τέλος, συμμετέχει ενεργά σε διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια.

Dr Παπαθανάση Δερματολόγος
Dr Παπαθανάση Δερματολόγος - Δερματοχειρουργός

Μεταμόσχευση μαλλιών για γυναίκες.
Μεταμόσχευση μαλλιών για γυναίκες και άνδρες

 

Στις κλινικές μας λειτουργούν ειδικότερα εκτός από τμήματα γενικής δερματολογίας:

Αποτρίχωση με Laser.
Αποτρίχωση με Laser

 

 • Τμήμα αισθητικής ιατρικής
 • Τμήμα πλαστικής χειρουργικής
 • Τμήμα αποτρίχωσης με laser
 • Τμήμα μεταμόσχευσης μαλλιών
Platelet Rich Plasma Αισθητική ιατρική.
Platelet Rich Plasma
Icon

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

20+
χρόνια
εμπειρίας

Στη μεταμόσχευση μαλλιών ο δερματολόγος – αφροδισιολόγος Dr. Καραλέξης παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες στη Derma Hair Clinic.

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Παπαδιαμαντοπούλου 4 &
  Βασ. Σοφίας,
  Μέγαρο Μουσικής
 • Τηλέφωνο: +30 210 723 2932
 • Email: info@dermahair.gr
 • Δευ-Παρ: 09.00-21.00
  Σάββατο: 09.00-16.00
  Κυριακή: Κλειστά
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
info@atwa.gr