Ιατρικός Τουρισμός από την Derma Hair Clinic

Ιατρικός Τουρισμός από την Derma Hair Clinic

Τι κάνει την Derma Hair Clinic να ξεχωρίζει στον ιατρικό τουρισμό;

Δεν είναι διόλου τυχαία η πρωτοπορία της Derma Hair Clinic στον ιατρικό τουρισμό. Ένα φιλικό καλωσόρισμα κι ένα ζεστό χαμόγελο δηλώνουν την ετοιμότητά μας για διαρκή προσφορά.

Έτσι, το προϊόν του ιατρικού τουρισμού σε μας εξελίσσεται συνεχώς, διότι εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Και εκεί θέλουμε να:

πρωτοπορούμε, προοδεύουμε, καινοτομούμε.

Κυρίως όμως θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους, που μας επισκέπτονται, να μην αισθάνονται ασθενείς αλλά ότι βρίσκονται στα καλύτερα και πιο έμπειρα χέρια.

Τί κερδίζει ένας υποψήφιος για μεταμόσχευση μαλλιών;

Τελικά, ο υποψήφιος για μεταμόσχευση μαλλιών ή για κάποια θεραπεία αισθητικής μπορεί να συνδυάσει τη διαμονή στη χώρα μας παράλληλα με την ιατρική του αποκατάσταση.


Η νυχτερινή Αθήνα προσφέρει πάρα πολλές συγκινήσεις τόσο στο ιστορικό κέντρο, όσο και σε πιο επιλεκτικές προτιμήσεις, όπως είναι τα roof garden των πιο εκλεπτυσμένων ξενοδοχείων του κέντρου. Ανάλογα με το πακέτο, που έχει επιλέξει καθένας, μπορεί να έχει και hotel accommodation ή ακόμη και guidance στις προσωπικές ή με την/την σύντροφό του διαδρομές.

 

 

Ποιές είναι οι προσφορές μας στα πλαίσια και του ιατρικού τουρισμού;

Μπορείτε στην κλινική μας να ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα αλλά και τις προσφορές μας. Ακόμη, μπορείτε να μας καλέσετε για να σας δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές. Διαφορετικά, κάντε το αίτημά σας με γραπτό μήνυμα χρησιμοποιώντας την εύκολη φόρμα επικοινωνίας. Από κοινού θα σχεδιάσουμε για σας την ενδεδειγμένη λύση, που ταιριάζει στο πρόσωπό σας. 

Γιατί αρκετές φορές σχεδιάζουμε μία ξεχωριστή λύση;

Ο σχεδιασμός μίας ξεχωριστής λύσης είναι η ειδοποιός διαφορά, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη όσων μας επισκέπτονται. Πράγματι, πολλές φορές μία ενδιάμεση αλλά προσαρμοσμένη λύση μπορεί να επιταχύνει το χρόνο τελικής αποκατάστασης, αν πρόκειται για αποτρίχωση με laser.

Μπορεί στα πλαίσια του ιατρικού τουρισμού να πετύχετε οικονομικότερο αποτέλεσμα;

Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να συνδυάσετε τη διαμονή σας στην Αθήνα με την αποκατάσταση μίας αραίωσης μαλλιών ή και μίας μεγάλης εμφύτευσης. Έτσι,  μπορεί να είναι οικονομικότερη αυτή η λύση για σας αξιοποιώντας την εμπειρία του Dr Καραλέξη, αλλά και του εξειδικευμένου προσωπικού του.

Πάντοτε ο γνώμονας είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο στον οικονομικό τομέα, όσο και στο απόλυτα φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Icon

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

20+
χρόνια
εμπειρίας

Στη μεταμόσχευση μαλλιών ο δερματολόγος – αφροδισιολόγος Dr. Καραλέξης παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες στη Derma Hair Clinic.

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Παπαδιαμαντοπούλου 4 &
  Βασ. Σοφίας,
  Μέγαρο Μουσικής
 • Τηλέφωνο: +30 210 723 2932
 • Email: info@dermahair.gr
 • Δευ-Παρ: 09.00-21.00
  Σάββατο: 09.00-16.00
  Κυριακή: Κλειστά
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
info@atwa.gr