ΜΕΝΟΥ

Μεταμόσχευση μαλλιών

Επικοινωνήστε με τη Derma Hair Clinic

Ο Δρ. Καραλέξης απαντάει ο ίδιος ως ειδικός σε ερωτήματα που αφορούν στη μεταμόσχευση μαλλιών ή σε άλλες θεραπείες.

Η επικοινωνία μαζί μας γίνεται με πολλούς τρόπους. Επιλέξτε τον καλύτερο για εσάς. Ευχαριστούμε για την παραμονή στον παρόντα ιστότοπο και θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στη DERMA HAIR CLINIC για μία δωρεάν ενημέρωση δια ζώσης.

Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικής Αισθητικής και Κοσμετολογίας IMCAS

Κοινοποίηση

Από τις 26 εως και τις 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε φέτος το παγκόσμιο συνέδριο IMCAS με θέματα που άπτονται της ιατρικής αισθητικής και κοσμετολογίας, με διεθνή συμμετοχή χιλιάδων καταξιωμένων ιατρών από όλο τον κόσμο.

Ο Dr.Καραλέξης πιστός στην επιστήμη της δερματολογίας και της αντιγήρανσης την οποία υπηρετεί 20 και πλέον χρόνια, συμμετείχε στο διεθνούς φήμης συνέδριο το οποίο έλαβε χώρα στο συνεδριακό κέντρο Palais de Congres.

Το συνέδριο έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πάντα παρόν στις εξελίξεις των νέων εφαρμογών και τεχνικών αντιγήρανσης, καθώς και των καινοτόμων τεχνολογιών o Dr. Καραλέξης δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό γεγονος.

Κάποιες από τις νεότερες εξελίξης της αντιγήρανσης και της ανάπλασης του δερματος όπως
αυτές παρουσιάστηκαν αφορούν: τη συνδυαστική εφαρμογή ΗΑ στο μέσο τριτημόριο του προσωπου με ταυτόχρονη εφαρμογή νημάτων ανόρθωσης στο άνω τριτημόριο του προσώπου δηλαδή επάνω από τα φρύδια για την ανόρθωσή τους. Το απότελεσμά της έδειξε άμεση εντυπωσιακή ανόρθωση του μεσαίου και ανωτερου τμήματος του προσώπου.

Φόρμα Επικοινωνίας

info@atwa.gr